Palvelut luotettavasti ja ammatti­taidolla

GF-Service Oy tuottaa asiakkaille julkisivun asennus­palveluita, työnjohto­palveluita sekä asiakkaiden tarpeen mukaan myös muita alaan liittyviä palveluita.

Yleensä asennamme julkisivura­kenteita, alumiini- ja/tai teräsra­kenteisia ovia, ikkunoita, lasiseiniä, lasikattoja, lippoja, parvekekaiteita, pelti- tai tiili­pinnoitteita sekä termo- ja panel-elementtejä. Asennus­sisältö ja laajuus sovitaan aina ennen kohteen aloitusta.

Asennustyöt urakkana tai aika­veloituksena

Asennustöitä teemme joko urakka­muotoisena tai aikaveloitus­perusteisena, "omana työnämme", yhdessä asiakkaan omien asentajien kanssa tai asiakkaan muiden alihankki­joiden kanssa. Pyrkimyksenämme on löytää yhdessä asiakkaan kanssa kohteeseen parhaiten sopiva ratkaisu. Lähtökohtana toteutuksessa on aina asiakkaan tarpeet.

Luotettavat työn­tekijät ja ammatti­mainen kalusto

Pienemmillä ja lyhyempi­kestoisilla työmailla liikumme asennus­autoilla, joissa työkalut ovat mukana. Isommille ja/tai pitkäkestoisemmille työmaille perustamme kontti- tai koppipisteen, jossa ovat työkalut, varasto ja säily­tystiloja.

Henkilökuntamme liikkuu työmailla aina asianmukaisiin ja yhteneväisiin työasuihin pukeutuneina. Haluttaessa pukeudumme myös asiakas­yrityksen työasuihin. Kaikilla henkilö­kunnastamme on Suomesta hankitut skandinaaviset tulityö- ja työturval­lisuuskortit. Asentajamme on jaettu neljään ammatti­ryhmään kokemuksen ja ammatti­taidon mukaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous meiltä!