Julkisivu­asennukset ammatti­taidolla Suomessa ja ulkomailla

GF-Service Oy on rakennusten julki­sivujen asennuksiin erikois­tunut yritys.

Meillä on useamman kymmenen vuoden kokemus vaativista asennus­töistä. Pääsään­töisesti asennamme julkisivu­rakenteita, alumiini- ja/tai teräs­rakenteisia ovia, ikkunoita, lasiseiniä, lasikattoja, lippoja, parveke­kaiteita, pelti- tai tiilipin­noitteita sekä termo- ja panel-elementtejä. Työ­maistamme valtaosa on ollut kotimaassa, viime vuosina myös kansain­välinen toimintamme on kasvanut.

Ammattitaitoiset työn­te­kijät

Työnteki­jämme ovat luotettavia oman alansa asian­tuntijoita. Henkilö­kuntamme koostuu kokeneista suomalaisista, virolaisista ja liettua­laisista työntekijöistä. Kaikilla työntekijöillämme on Suomesta hankitut skandi­naaviset tulityö- ja työ­turval­lisuuskortit. Osaaville ammatti­laisille järjestyy työtä, täytä työnhaku­lomakkeemme ja kerro meille oma osaamisesi.

Luotettava toimija

Kotimaan lisäksi olemme toteuttaneet monia onnis­tuneita projekteja kansain­välisesti. Yrityksemme luottoluokitus on parasta AAA-luokkaa. Laadimme urakka­sopimukset aina kirjallisesti huolellisen suunnittelun jälkeen. Aikataulut laaditaan selkeiksi ja niitä myös noudatetaan järjestel­mällisesti. Emme anna katteettomia lupauksia.

Yrityksellämme on vastuu­vakuutus, asennus- ja rakennus­työvakuutus, ympäröivän omaisuuden vakuutus sekä vuokratun omaisuuden vakuutus.